oua fazani consum, fazani oua consum, consum oua fazani 

Tineret fazani comuni si tenebros - 35 lei bucata
Atentie: la cantitate se negociaza!
Suna acum  0763 194 946 sau comanda online!
Pret cu TVA incepand de la 2 RON  

Oua fazani consum

Oua de fazani foarte bune pentru consum
Yahoo Facebook Twitter
Oua fazani consum


Comanda acum!

Tel: +40 763 194 946
Yahoo: vand-fazani

Comanda acum!

Cateva caracteristici importante ale oului de fazanita:
Oul crud de fazanita are un continut extrem de mic de colesterol si efecte afrodisiace.
Galbenusul crud de ou de fazanita, folosit ca tonifiant si vitalizant al organismului uman,are aceleasi indicatii si efecte terapeutice ca ale oului de prepelita japoneza. Prin volum, contine o compozitie mai mare in biostimulatori, lecitina, aminoacizi, polivitamine, microelemente de o calitate superioara. Aceste particularitati sunt determinate si de modul de crestere a fazanilor, care beneficiaza de actiunea directa a razelor solare si de o alimentatie ce include vegetatia proaspata. Specificam ca la noi fazanii beneficiaza din plin de razele solare si vegetatia proaspata.
Galbenusul crud al oului de fazanita s-a dovedit a fi un excelent fortifiant si vitalizant al organismului uman, ceea ce il recomanda in restabilirea metabolismului bazal si a functiilor sistemului neurovegetativ, cu aplicatii majore in starile depresive, astenii, surmenaj intelectual, marind puterea de concentrare si de asimilare a informatiilor. 
Galbenusul oului de fazanita se recomanda in cura de echilibrare a functiilor vitale ale organismului uman, de la tineri pana la persoanele aflate in etapa a treia a vietii, contracarand la ultimii senilitatea, uzura celulara si limitand evolutia epuizarii biologice specifica varstei inaintate. 
Galbenusul crud de ou de fazanita este un excelent drenant al continutului vezicii biliare, fiind recomandat in diskinezii biliare si in afectiunile hepatice, contribuind - alaturi de medicatia adecvata - la restabilirea functiilor acestor organe.

Galbenusul crud de ou de fazanita actioneaza spectaculos la persoanele care sufera de diabet, combatand starea de oboseala si setea permanenta (exteriorizari caracteristice acestei afectiuni). Totodata, amelioreaza si unele din complicatiile secundare ale bolii. 
Galbenusul crud de ou de fazanita contribuie la cresterea eficacitatii medicatiei administrate in tratarea diverselor afectiuni. Este un excelent adjuvant al medicatiei postoperatorii sau de convalescenta, ca si in perioada de administrare a citostaticelor. 
Galbenusul se mai recomanda si in bolile cu evolutie cronica. 
Galbenusul crud, aplicat simplu sau asociat cu medicatia, are efecte cicatrizante in tratarea ulcerelor cutanate, a ranilor rebele atone, contribuind la refacerea normala a structurii tesuturilor afectate.

Albusul de ou de fazanita crud are efecte protectoare ale mucoasei stomacale, fiind indicat in gastrita si in ulcerul gastric. 
Albusul de ou de fazanita este un excelent material pentru aplicarea ca masca pe tenurile cu piele aspra, cu elasticitate redusa. Albusul se utilizeaza simplu sau asociat cu ingrediente cosmetice. Dupa patru-cinci nopti de aplicare, tenul isi recapata elasticitatea si stralucirea.
Cura cu oua de fazanita folosita in scop terapeutic sau profilactic consta in consumarea timp de 17-20 de zile consecutiv a doua-trei galbenusuri crude pe zi. Dimineata se consuma unu-doua galbenusuri, spre seara - restul, luate cel putin cu o jumatate de ora inaintea altor alimente. 
In timpul "curei" se exclud bauturile alcoolice si alimentele cu aciditate ridicata (muraturile conservate in otet, salatele cu otet etc.).
Galbenusul crud se consuma simplu sau in amestec cu zahar, zahar vanilat, miere de albine (diabeticii il pot lua cu o pastila de zaharina).

Friptura fazan - sos de portocale


Friptura de fazan cu sos de portocale

Friptura de fazan cu sos de portocaleIngrediente:1 fazan;1 lingura de unt topit;4 cesti de umplutura de sezon;O ceapa mica tocata marunt;1 ou batut;O telina mai mica rasa;Doua cani de apa fiarta;2 mere mici rase.Pentrul sosul de portocale:2 linguri de amidon de porumb;1 ceasca de suc de portocale;¼ cana de zahar brun;Coaja ...


vezi mai multe detalii despre "Friptura fazan - sos de portocale"

Fazani maturi 2018 Fazani maturi 2018
Pret cu TVA incepand de la 75 RON (80 RON)  

Fazani maturi 2018


Fazani maturi comuni si tenebrosi 2018

De vanzare - Fazani maturi comuni si tenebrosi 2018 De la 100 de bucati în sus prețul este de 75 lei negociabil în funcție de cantitate.  ...


vezi mai multe detalii despre "Fazani maturi 2018"

Tineret fazani 2 luni 2018 Tineret fazani 2 luni 2018
Pret cu TVA incepand de la 35 RON  

Tineret fazani 2 luni 2018


De vanzare - Tineret fazani 2 luni 2018

De vanzare - tineret fazani (2 luni) 2018 - perechi sau familii vaccinati si deparazitati cu ochelari. Atentie nu vindem la bucata ci doar in cantitati mari.   ...


vezi mai multe detalii despre "Tineret fazani 2 luni 2018"




fazani 2018, fazani de vanzare 2018, vand fazani 2018, vand pui fazani 2018, vand oua fazani 2018, oua fazani Pascani, oua fazani Iasi, fazani Iasi, fazani, Pascani, maternitati pui fazani, custi tineret fazani, furaje fazani,

Faverolles Somon: Faverolles Somon - oua incubat
Ayam Cemani: Ayam Cemani - oua incubat
Microferma fazani: Fazani de vanzare 2018
Cresterea Fazanilor: Incubarea oualor de fazani Pui de fazan - crestere Furajarea Fazanilor
Oua fazani: Oua fazani consum Vand Oua Fazani Incubare 2018
Pui fazani: Vand Pui Fazani EN GROS (2018) Vand Pui Fazani EN DETAIL 2018
Vand Gaini Matase Japoneza: Matase Japoneza mature, pui, oua 2018
Vand Gaini Paduane Chamois - Galbene: Paduane Chamois - Galbene
Vand Gaini Motate Olandeze negre/mot alb: Motate Olandeze negre cu mot alb
Vand Gaini Hamburg Albe: Hamburg albe cu pete negre
Custi si maternitate fazani: Vind Maternitate Pui Fazani Vand Cusca Tineret Fazani
Retete Fazani: Retete cu carne de Fazani
oua fazani consum, fazani oua consum, consum oua fazani